lørdag 30. august 2014

Sjokolademouse uten melk

Denne ble kjempegod!!

Jada, jeg vet at jeg alltid sier det, men denne blir laget med jevne mellomrom her hele tiden - vi har hatt den nesten bestandig i kjøleskapet det siste året :)

Ingredienser:

5 eggehvitter
(Plommene kan f.eks brukes i Karamellpudding. Oppskriften der sier 4 plommer, men du kan fint putte i alle 5)
30g sukrin+
100g mørk sjokolade (jeg bruker 85%)
4 ss kokosolje (flytende form)
5 ss kaffe

Slik gjør du:

1) Sett kokosoljen og sjokoladen i biter i vannbad for å smelte
2) Visp eggehvitter og sukrin+ til marengs
3) Når kokosoljen og sjokoladen er smeltet tilsettes kaffen og blandes godt
4) Denne blandingen blandes i marengsen. Du trenger ikke å være forsiktig - jeg fortsetter å bruke mixmaster for å få blandet det godt. Selv om det blir litt flytende blir det stivt i kjøleskap etterpå.
5) Fordeles i boller eller skåler og setter i kjøleskap i minst 3-4 timer. De blir enda bedre over natten.

Kos deg med supersunn sjokolademouse!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar